BAJINA BASTA

Izgubiti na Kosovu nije isto kao izgubiti kosovo

Zdravlje — Autor radebeli2003 @ 21:24

Prvi Bajinobaštanski blog

VIDEO — Autor radebeli2003 @ 19:39

Nakon dugo planiranja i testiranja, uspeli smo da  pokrenemo blog sistem.Blog bajinabasta.info zamišljen je kao community sistem koji ce prvenstveno biti okrenut ka , korisnicima i piscima. Vi cete pisati na ovom blogu, Vi cete citati i komentarisati blogove drugih korisnika.>>>>

 


 


Trka za bogojavljanski krst

vesti — Autor radebeli2003 @ 17:45

Danas je Bogojavljanje, koje se tradicionalno obeležava vađenjem krsta iz vode.
Plivanje je u Srbiji organizovano u svim većim gradovima, a ove  godine po prvi put , u Bajinoj Basti se plivalo na Raci kod Drinskog mosta . U trci za bogojavljenski krst, pobedio je Boban  Savic.

 

 


Perucac jezero

Generalna — Autor radebeli2003 @ 21:56

Jesenje popodne


Nestanak??

Generalna — Autor radebeli2003 @ 14:50

E ljudi gde sam nestao sa trece pozicije  Kandidatia za  listu  Vredi... ???Sta se to tamo desava ??Sta mi radite iza ledjaFoot in mouthSealed

 


Boks: Mane Marčeta iz Bajine Baste u osmini finala

sport — Autor radebeli2003 @ 22:20
MANE
Reprezentativac Srbije u boksu Mane Marčeta, koji nastupa u superteškoj kategoriji, plasirao se u osminu finala Svetskog prvenstva koje se održava u Čikagu, pošto je u prvom kolu uspeo da savlada favorizovanog Eugustina Emanuela iz Haitija.

Srpski bokser dominirao je u tri, od četiri runde i na kraju ostvario više nego ubedljivu pobedu na poene - 12:3. Prvu rundu Marčeta je dobio sa 4:0, drugu sa 4:1, a poslednju sa 3:0. Samo u trećoj Emanuel je bio nešto bolji i taj deo meča pripao je njemu rezultatom 2:1.

"Protivnik je bio veoma snažan, mada tehnički nedovoljni obučen. Zadovoljan sam pobedom, ali ne i svojim izdanjem. Svi znaju da mogu bolje i verujem da ću to pokazati u narednom meču protiv prvaka Australije Danijela Behana. On nije jači od mene, ali da bih ga pobedio moraću da budem dosta brži nego danas", rekao je posle pobede Mirčeta.
 Puno srece MARCETA

Danas mi je rodjendsan a niko nista ???

Generalna — Autor radebeli2003 @ 19:14
Nacrtajte svo umetnicko delo


Nikola i Ema

Generalna — Autor radebeli2003 @ 20:53

Mala proslava


proba

Generalna — Autor radebeli2003 @ 20:56

Citajte blog putem maila


Preview | Powered by FeedBlitz

        


Josipovic Stevo unikatni namestaj

Generalna — Autor radebeli2003 @ 19:29

 STEVO JOSIPOVIC

Josipovic Stevo

DELIJA BIOMEHANICKI
Rodjen od Josipovica  4.maja 1949 god.pokraj reke Drine.Na Djurdjevdan se krstio ,dzanum.Zato ga zovu Stevo.Od malih nogu nestasan ,sad vec strasan.Skolovao se u zivotu.Svrsio za ka-ve biomehanicara : sa motorima prica kao da su zivi.Radnim danom do tri u radionici.Potom misli u mislionici.Usput pusi ,usput kaslje,usput dise Drinski zrak.Ivrsi transplantaciju dusa u trupce i oblice.Stim dvared pobedjivao  : na izlozbi likovnih amatera Srbije i likovnog kluba Uzickog.Od susreta ''Abrasevic'' dobio bronzanu kolajnu na junacke grudi.
Prvi put se samostalno izlozio u Bajinoj Basti 1988 god.Ovo u Valjevu hteo jer je zavoleo.Poklanja nam prvu kamenu skulpturu .Da ga katalogiziramo i uguramo u ko je ko  i  kojekude , jer ga tu jos nema .Ima ga u Povjesnici Milica od Macve ,III deo ,od strane 374 do 378 .Drustveno politicki angazovan kao:Pastrmkas i somolovac .Propali kandidat za predsednika SO B.Baste.Platio da se opere most na Drini.Dubi na glavi,hoda na rukama.Ima plan da nacini krevet 7*2 metra gde ce primati likovne i druge namernike.Muz jedne zene ,otac dva zenska deteta .

Powered by blog.co.yu