BAJINA BASTA

The Most fest - Drinska regata Bajina Bašta 2008.

Zabava — Autor radebeli2003 @ 23:16
Drinska regata Bajina Bašta 2008.počinje 17.jula Igrama bez granica na jezeru u Perućcu, uz muzički program lokalnih bendova. Na igrama učestvuju studenti Fakulteta za fizičko vaspitanje, sportski klubovi i sve druge ekipe koje se prijave. Sutradan, 18.jula održava se takmičarska regata. Start spusta niz Drinu, od Peruća do Rače, počinje u 16 časova. Istog dana počinje i Most fest.Drugi dan manifestacije završava se zabavnim programom i koncertom predgrupe Delča i sklekovi, GAMA, Lotke ex Kraljevski apartman, BandX-ACDC tribute. Zvezde večeri su NAJDA (Smak) i GALE (Kerber),VAN GOGH . Trećeg dana regate, kada se održava i glavni događaj na reci Drini, zabavno rekreativni spust, u večernjim satima na Most festu nastupiće predgrupe Trigger, Kisser-KISS tribute, Queen-Real tribute bend. Zvezde večeri su DIVLJE JAGODE I DADO TOPIĆ I GRUPA TIME.

Po završetku regate, 20.jula u okviru Most festa održaće se velika DJ žurka na kojoj učestvuju najpoznatiji domaći DJ-evi. Zvezda večeri od 23h je Marko Nastić.

 

 


Proradio som Bajina Basta

Zabava — Autor radebeli2003 @ 21:48

Jezero Perucac

 

ragata

Veliki rok koncert

Zabava — Autor radebeli2003 @ 13:10

U sklopu Regate, 21. jula uveče na izletistu Rača prvi put biće odrzana i velika muzička manifestacija "The most fest". Koncert počinje nastupom grupe "Teksas flad" iz Beograda, zatim sviraju "Gama", "Faz boks", "Kraljevski apartman". Od 22 sata posetioce će zabavljati "Ju grupa", a od ponoći "Atomsko skloniste". Voditelj programa biće Delča a za tu svrhu biće montirana i najsavremenija bina, rasveta i razglas.

regata

 (Dalje)

Powered by blog.co.yu