BAJINA BASTA

Kako napraviti dobar CV ??

Generalna — Autor radebeli2003 @ 19:51
U danjesnje vreme CV ( CURRICULUM VITAE ) je obavezan gde god da konkurisete.Kako se pise i sta treba da sadrzi dobar CV ? - Kada se predstavljate nekome ko vas ne poznaje  , a potreno je da utisak o vama svori za sto krace vreme  , vazna je konciznost , preglednost , urednost i tacnost.Elementi licne posebnosti takodje mogu biti vazni jel poslodavci dobijaju stotine biografija .Biografija koju pisete nebi trebalo da bude duza od dve strane formata A4 ( osim ako imate zaista bogato radno iskustvo ili konkurisete za neko izuzetno visoko mesto ).Sledi nastavak ako se neko zainteresuje>>>>>

VAN GOGH

Generalna — Autor radebeli2003 @ 19:22
Van Gogh - 2006 - ...

Poletarac

Generalna — Autor radebeli2003 @ 20:24
Poletarac.mp3

Intervju sa Borisom Tadićem

Generalna — Autor radebeli2003 @ 20:57

BBC-jev beogradski dopisnik Djordje Vlajić razgovarao je sa predsednikom Srbije Borisom Tadićem.

PRESLUŠAJTE AUDIO PRILOG


Olujni crv poharao internet

Generalna — Autor radebeli2003 @ 20:51

Sigurnosni stručnjaci tvrtke F-Secure upozoravaju da se u internetskom prostoru pojavio jedan od najgorih trojanaca u posljednjih nekoliko godina Prigodno nazvan Storm Worm (olujni crv), ovaj napasnik se prikriva unutar poruka e-pošte koja navodno primateljima nudi dodatne informacije vezane uz olujno nevrijeme koje je nedavno poharalo Stari kontinent.

Sporna poruka e-pošte sadrži naslov '230 dead as storm batters Europe', a unutar poruke u privitku se nalazi izvršna datoteka koja, pokrene li je kojim slučajem korisnik, omogućuje udaljeni pristup korisničkom računalu te potencijalnu krađu osobnih podataka.

U F-Secureu trojanca Storm Worm opisuju kao jednu od najopasnijih računalnih napasti, svrstavajući ga uz bok prošlogodišnjem Sasseru i Slammeru.

POSALJI


Četvorica senatora traže da Sjedinjene Države podrže nezavisnost Kosova

Generalna — Autor radebeli2003 @ 23:33
U američkom Senatu, u proceduri je prijedlog rezolucije o statusu Kosova, čiji su predlagači četvorica uticajnih senatora.

Nezavisni senator iz Konktikata, Džozef Liberman je predlagač, a kopredlagači su demokrata Džozef Bajden, inače predsjedavajući senatskog Odbora za inostranu politiku koji bi tek trebalo da da svoje mišljenje o ovom dokumentu, te senatori Gordon Smit iz Oregona i Džon Mekejn iz Arizone.

POSALJI PRIJATELJU


Uskrsnućem Isusa pobijedila je ljubav

Generalna — Autor radebeli2003 @ 20:58

Proslava "Praznika nad praznicima" počela je ponoćnim bogosluženjima u svim hrišćanskim crkvama, a nastavila se svečanim jutarnjim liturgijama. Patrijarh srpski Pavle služio je jutros u prisustvu velikog broja vernika Uskršnju liturgiju u Sabornoj crkvi u Beogradu, dok je liturgiju u crkvi Svetog Marka služio vladika Atanasije Hvostanski.Stotine miliona ljudi širom sveta slave Uskrs, najvažniji praznik u hrišćanskom crkvenom kalendaru. Proslava po starom i novom kalendaru pada na isti dan.


BAJINA BASTA

Generalna — Autor radebeli2003 @ 22:37
BAJINA BASTA

INDEKSI BORA CORBA

Generalna — Autor radebeli2003 @ 19:55

bacila je sve niz rjeku

Bora Corba o Albancima na Kosovu

Pogledaj dom svoj, andjele,


INTERESANTNI KLIPOVI

Generalna — Autor radebeli2003 @ 19:29

Dzej Ramadanovski & Dara Bubamara - Grand duel

Lepa Brena i Dzej Ramadanovski - Cik pogodi

Haris Dzinovic i Lepa Brena

Malo se opustite KulPlazi se

 


«Prethodni   1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  Sledeći»

Powered by blog.co.yu