BAJINA BASTA

11 Jul, 2007

Veliki rok koncert

Zabava — Autor radebeli2003 @ 13:10

U sklopu Regate, 21. jula uveče na izletistu Rača prvi put biće odrzana i velika muzička manifestacija "The most fest". Koncert počinje nastupom grupe "Teksas flad" iz Beograda, zatim sviraju "Gama", "Faz boks", "Kraljevski apartman". Od 22 sata posetioce će zabavljati "Ju grupa", a od ponoći "Atomsko skloniste". Voditelj programa biće Delča a za tu svrhu biće montirana i najsavremenija bina, rasveta i razglas.

regata

Regata počinje 20. jula takmičarskim spustom niz Drinu, u kome će učestvovati brojna sportska društva iz cele Srbije.

- Prvi dan manifestacije završiće se zabavnim programom i koncertom "Balkanike", sa vatrometom u kasnim noćnim satima. Drugi dan regate počeće revijalnim spustom niz Drinu, na kojoj će ploviti stotine plovila i posada, uz trubače, nadmetanja, roštilj i ostale specijalitete domaće kuhinje na reci. Kao i svake godine, više čamaca sa trubačima pratiće nekoliko kilometara dugačku povorku raftinga i davati joj ritam - kaže Jovica Đurić, direktor STC "Bajina Bašta".

Prema rečima  Đurića, ove godine se na raftingu očekuje preko 10.000 posetilaca, što je duplo više nego prethodne.

- Regata je najposećeniji događaj u Zapadnoj Srbiji i centralna letnja manifestacija na vodi. Očekujemo da ove godine hepening na Drini, tokom dva dana, različitim sadržajima privuče preko 10.000 posetilaca iz zemlje i inostranstva. Regata je godinama omiljena letnja domaća destinacija i brojnim javnim ličnostima. Oni će i ove godine splavariti Drinom na "VIP splavu", izrađenom po originalnom uzoru na stare drinske splavare koji su plovili na deblima posečenim u šumovitoj Tari - obećava Đurić.

.


Komentari

  1. kucica je najlepsaaaaa...jedva cekam ponovo da dodjem u b.b.

    Autor sanja — 28 Nov 2008, 18:34


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.co.yu